برای تهیه کیک فرشته بلوبری به مواد زیر نیاز دارید:
- کیک فرشته (یک عدد کیک فرشته از قبل تهیه شده و خنک شده که دستور آن را در ادامه قرار میدهیم)
- یک قوطی فیلینگ بلوبری
- 1 بسته پودینگ وانیلی
- 1 و ½ فنجان شیر
- یک فنجان خامه ترش
- خامه فرم گرفته
خرید کیک فرشته برای برگزاری تم تولد فرشته از فروشگاه یکی از دلایلی است که باعث می شود این دسر سریع و ساده تهیه شود. با این حال، می توانید کیک فرشته خود را نیز با دستوری که در ادامه قرار می دهیم بپزید. اگر خودتان کیک را می پزید، قبل از برش دادن آن، مطمئن شوید که کاملاً خنک شده است. در صورتی که کیک خنک نشود، می تواند مواد دیگر را گرم کند و کیفیت نداشته باشد.
فقط به درست کردن کیک فرشته با فیلینگ بلوبری محدود نباشید. آن را با فیلینگ های مختلف با طعم های متفاوت درست کنید. می توانید توت فرنگی، گیلاس، سیب یا حتی لیمو را امتحان کنید. همچنین می توانید به جای پودینگ وانیلی، پودینگ لیمو بریزید تا یک دسر بلوبری لیمو درست کنید.
دسر را در یک قالب کیک 9×9 اینچی بچینید، اینکار باعث می شود لایههای نازکتری از کیک داشته باشید و برای سرو کردن نیز راحت تر است. با این حال، شما همچنین می توانید دسر خود را در چند ظرف بسیار کوچک هم قرار دهید. ظرف های کوچک مطمئناً لایه های فانتزی این دسر را به تصویر می کشد و مهمانان تم تولد دخترانه فرشته تحت تأثیر قرار می دهد.
طرز تهیه کیک فرشته بلوبری در هفت مرحله
1- کیک فرشته خنک شده را به مکعب هایی به اندازه حدود 1 اینچ برش دهید.
2- نیمی از تکه های مکعبی کیک را به طور مساوی در کف قالب کیک ۹×۹ (فلزی یا شیشه ای) قرار دهید.
3- مرحله سوم: 2/3 از فیلینگ بلوبری را به طور مساوی روی کیک پخش کنید.
4- نیمه دیگر تکه های مکعبی کیک را روی فیلینگ بلوبری قرار دهید.
5- در یک کاسه متوسط، مخلوط پودینگ، شیر و خامه ترش را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود (حدود 2 دقیقه بهم بزنید) و به طور یکنواخت روی کیک پخش کنید.
6- خامه فرم گرفته را به طور یکنواخت روی لایه پودینگی پخش کنید. بقیه فیلینگ بلوبری را بریزید و روی آن پخش کنید.
7- قبل از سرو حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
نحوه نگهداری کیک فرشته بلوبری
در یخچال: باقی مانده دسر را با پوشش پلاستیکی یا ظرف دربسته به مدت 1 تا 2 روز می توانید نگهداری کنید.
در فریزر: ما فریز کردن این دستور را توصیه نمی کنیم.
ارزش غذایی کیک تولد تم فرشته بلوبری
کالری: 269 کیلو کالری | کربوهیدرات: 57 گرم | پروتئین: 5 گرم | چربی: 3 گرم | چربی اشباع شده: 1 گرم | چربی چند غیر اشباع: 1 گرم | چربی تک غیراشباع: 1 گرم | کلسترول: 9 میلی گرم | سدیم: 246 میلی گرم | پتاسیم: 217 میلی گرم | فیبر: 2 گرم | قند: 38 گرم | ویتامین آ: 171IU | ویتامین سی: 1 میلی گرم | کلسیم: 139 میلی گرم | آهن: 1 میلی گرم
نکات آشپزی
از یک چاقوی دندانه دار برای بریدن کیک تم تولد فرشته استفاده کنید. یک چاقوی دندانه دار راحت تر برش می دهد و بافت مطبوع و پف کیک را از دست نمی دهید.
دسر حداقل 4 تا 5 ساعت باید خنک شود، حتی بهتر است یک شب در یخچال بماند تا بتواند تمام طعم ها را به خود جذب کند.
در صورت تمایل می توانید میوه بیشتری برای دسرتان استفاده کنید و فیلینگ میوه را دو برابر کنید.
می توانید کیک فرشته را با کیک پوند، شکلاتی یا اسفنجی وانیلی با طعم های مختلف عوض کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک فرشته
- 1 و 3/4 فنجان (350 گرم) شکر
- 1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (133 گرم) آرد کیک
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 12 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ به دمای اتاق رسیده
- 1 و 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
- 1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
طرز تهیه کیک
من مطمئن هستم که این کیک عالی ترین کیک فرشته برای تم تولد است که تا به حال خورده اید. مطمئن شوید که این مراحل را به دقت دنبال می کنید.
شکر را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پودر کنید.
یک فنجان پودر شکر بدست آمده را کنار بگذارید. آن را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنید.
آرد کیک و نمک را با شکر باقیمانده به غذاساز اضافه کنید و مخلوط کنید. این باعث هوادهی مواد خشک می شود.
سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با هم بزنید. با سرعت متوسط رو به پایین بزنید تا کف کند.
یک فنجان پودر شکر را به آرامی اضافه کنید. همزن را با سرعت متوسط روشن کنید.
برای رسیدن به پف سفیده که حالت قله ای پیدا کند هم بزنید. این حداقل 5 دقیقه طول می کشد. پس از آن وانیل را اضافه کنید.
پس از آن مواد خشک را الک کرده و داخل آن بریزید و به صورت دورانی هم بزنید.
مایع بدست آمده را را در یک قالب بریزید و پخش کنید. قالب را از قبل چرب نکنید. چرب کردن قالب باعث میشود مایع از کنارهها سر بخورد و از پف کردن کیک جلوگیری کند. اگر قبلا آن را چرب کرده اید، آن را بشویید و کاملا تمیز کنید.
در دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سانتیگراد) بپزید. دمای بالا باعث می شود کیک به درستی پخته نشود.
بعد از پخت، کیک را به صورت وارونه روی یک توری سیمی خنک کنید. در غیر اینصورت، وزن کیک باعث خرد شدن آن می شود. آن را به صورت وارونه روی یک قفسه خنک کننده خنک کنید تا شکل خود را حفظ کند و هوا به آن برسد.
یک چاقوی نازک را دور لبه ی قالب بکشید تا آزاد شود. ظرف را چند بار روی پیشخوان بزنید تا کیک از قالب جدا شود.
با یک چاقوی دندانه دار برش دهید. یک چاقوی تیز معمولی کیک را له می کند.