وبلاگ

کیک تم تولد لاو

کیک تم تولد لاو

کیک ولنتاین یا کیک سورپرایز ما وقتی آن را برش می‌دهید، شگفت‌انگیز است! یک کیک اسفنجی خوشمزه که وسطش یک پیکابوی قلبی است! درست کردن این کیک تم تولد لاو بسیار آسان است و می توانید آن را برای ولنتاین، تولد و هر مناسبتی درست کنید و عزیزانتان را سورپرایز کنید.

دوستان و خانواده شما برای این دسر دوست داشتنی روز ولنتاین دیوانه خواهند شد. ما کاملاً عاشق کیک پوندی خوشمزه هستیم و قلب پیکبو در وسط کیک، یک کیک تم تولد لاو شگفت‌انگیز عالی برای روز ولنتاین خواهد بود.

بهتر از همه، اگرچه این ممکن است پیچیده به نظر برسد، اما در واقع یک دستور العمل فوق العاده آسان با استفاده از پودر کیک آماده است. این کیک از ملکه همه کیک ها یعنی I Am Baker الهام گرفته شده است.

خرید لوازم جشن تولد

کیک سورپرایز

چگونه یک کیک تولد لاو درست کنیم

مواد تشکیل دهنده کیک سورپرایز

  • 4 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان کره
  • 1⅓ فنجان آب
  • 2 جعبه پودر کیک پوند
  • 1-2 قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژل قرمز
  • 1 لیوان پودر قند
  • 1-2 قاشق غذاخوری شیر برای لعاب
  • مخلوط اسپرینکل ولنتاین

ابزار مورد نیاز 

  • کاتر کوکی قلب 2 ¼ اینچی
  • قالب لوف 9×5
  • روغن و آرد برای کف قالب یا کاغذ روغنی
    توجه: یک قالب لوف دقیقاً سایز 9×5 برای این دستور غذا ضروری است. من با یک قالب 9×5 شروع نکردم و مایه کیک سرریز شد (دهانه بالای تابه باید دقیقاً 9×5 اینچ باشد.)

مواد تشکیل دهنده کیک سورپرایز 

دستور تهیه کیک سورپرایز

ما در اصل 2 کیک درست می کنیم یکی قرمز و یکی سفید و آنها را با هم ادغام می کنیم!

در یک کاسه متوسط، یک جعبه پودر کیک پوند، 2 تخم مرغ، ¼ فنجان کره، 2/3 فنجان آب و 1 قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژل قرمز را اضافه کنید. به مدت 30 ثانیه با دور کند همزن هم بزنید و سپس همزن را متوسط ​​کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. در صورت نیاز رنگ خوراکی اضافی اضافه کنید. یک قالب لوف 9*5 را با روغن چرب کرده و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک قرمز را داخل قالب بریزید. با دمای 350 به مدت 45 دقیقه بپزید. از فر خارج کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

کیک را از یخچال خارج کرده و روی سطح تمیزی قرار دهید. با استفاده از یک چاقوی نان، برش هایی به ضخامت ¾ اینچ ببرید. از کاتر کوکی قلب برای برش قلب از هر تکه استفاده کنید. قلب های کیک تم تولد لاو را کنار بگذارید.

کیک دوم را درست کنید، کره، آب، تخم مرغ و پودر کیک باقی مانده را مخلوط کنید تا یکدست شود. یک قالب لوف تمیز 9*5 را را با روغن چرب کرده و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و قلب های بریده شده را به صورت عمودی در امتداد قالب نان  یا لوف در یک خط مستقیم قرار دهید (عکس را ببینید). برای اینکه قلب‌ها بالا نیایند، از یک تکه کیک استفاده کردم تا در آخر تکه‌های قلب را در جای خود نگه دارم. برای مثال به عکس نگاه کنید. همچنین می توانید قبل از قرار دادن قلب ها به عنوان پایه، کمی از خمیر دوم را داخل قالب بریزید. خمیر کیک پوندی آماده شده را به آرامی روی کناره های کیک تم تولد و سپس روی آن بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا مطمئن شوید که خمیر در اطراف قلب ها قرار می گیرد. با دمای 350 به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که داخل آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید. (همه فرها متفاوت می پزند، این بار نیازی به پخت کامل نیست. حواستان به آن باشد و بعد از اتمام آن را بردارید).

پختن و کاتر زدن قلب های کیک

پس از خنک شدن، روی آن را لعاب بدهید و با مخلوط اسپرینکل ولنتاین تزئین کنید.

خرید تم تولد بزرگسال

چگونه لعاب کیک تم تولد لاو درست کنیم

1 پیمانه پودر قند را به ظرفی ریخته و  شیر را هر بار 1 قاشق غذاخوری اضافه کنید تا به غلظت دلخواه خود برسید.
من معمولاً دوست دارم لعاب من واقعاً غلیظ باشد تا هر چیزی که روی لعاب می‌دهید سر جایش بماند.

لعاب کیک تم عاشقانه

سوالات متداول در مورد کیک تم تولد لاو

آیا می توانم از دستور پخت کیک پوندی خانگی استفاده کنم؟

در حالی که من آن را امتحان نکرده ام، چند نفر دیگر را دیده ام که با موفقیت از کیک پوندی خانگی استفاده کرده اند.

چرا مایه کیک من سرریز شد؟

استفاده از قالب لوف 9×5 برای این دستور ضروری است. هر قالبی که کوچکتر باشد منجر به سرریز می شود.

چگونه بفهمم که قالب نان من 9×5 است؟

از یک متر برای اندازه گیری قسمت بالای قالب نان استفاده کنید. باید دقیقا 9 اینچ در 5 اینچ باشد.

آیا باید از رنگ خوراکی ژل استفاده کنم؟

برای به دست آوردن رنگ قرمز خوشرنگ، من به شدت توصیه می کنم از رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنید.

رنگ خوراکی ژله ای خود را از کجا تهیه کردید؟

من ترجیح می دهم رنگ خوراکی ژل را در بطری فشرده بخرم، در مقابل خرید رنگ خوراکی در شیشه ها. بیرون کشیدن ژل به جای برداشتن کم کم آن بسیار ساده تر است. من این نوع را دوست دارم!

برشی از کیک سورپرایز

یک کاتر شیرینی قلبی 3 اینچی دارم. میتونم از اون استفاده کنم؟

من کارم را با یک کاتر شیرینی 3 اینچی شروع کردم، اما وقتی داشتم تکه‌های نان قرمز را برش می‌دادم، 3 اینچ آنقدر بزرگ بود که نمی‌توان قلب‌ها را از قسمت‌های انتهایی جدا کرد. استفاده از یک کاتر کوکی کوچکتر به این معنی بود که می توانستم از هر تکه کیک یک قلب بدست بیاورم. و از آنجایی که آنها کوچکتر بودند، نیازی نبود نگران این باشم که بالای کیک بیرون بیاید. من از کوچکترین کاتر قلب استفاده کردم.

چرا قلب من به روی کیک آمد؟

قبل از ریختن خمیر، مطمئن شوید که قلب‌هایتان در قالب کاملاً بهم چسبیده اند.

انتهای یک کیک را که درست کردم برش دادم و متوجه شدم که با انجام این کار، هنگام پخت فاصله زیادی بین قلب ها باقی گذاشتم. باعث شد که قلب ها به اطراف و بالا حرکت کنند. بنابراین انتهای آن را حتی کمی قطع نکنید. آنها را در آنجا بسته بندی کنید!

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *