تایگر کینگ را دیده ای؟ درست کردن کیک ببری بسیار سرگرم کننده است و با لایه های کیک پرتقالی و شکلاتی خوشمزه درست شده است! با خرید بادکنک ببری تولد را هماهنگ با تم تولد حیوانات جنگل کنید.
اندازه کیک: با موادی که در ادامه خواهیم گفت یک کیک 6 اینچی سه لایه بدست می آید.
مواد مورد نیاز مدل کیک ببری
4 پیمانه آرد
بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
1/2 قاشق چایخوری نمک
2 عدد پرتقال بدون هسته
6 عدد تخم مرغ
1/2 فنجان روغن نباتی
شکر گرانول 1 فنجان
1/4 فنجان به اضافه 1 قاشق غذاخوری شیر بادام
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
رنگ خوراکی نارنجی (اختیاری)
وسایل موردنیاز کیک تولد ببری
باترکریم
اسکوپ بستنی
فوندانت: سیاه، سفید، نارنجی، زرد، صورتی تیره، صورتی روشن، قهوه ای، قهوه ای روشن
مخلوط کن
میکسر
آماده سازی فوندانت کیک !
برای گوش، فوندانت نارنجی را به شکل بزرگ “C” بغلتانید. گوش داخلی را با استفاده از فوندانت قهوه ای روشن و شکل کوچکتر “C” درست کنید. یک نوار نازک از فوندانت قهوه ای تیره درست کنید و آن را روی لبه بیرونی گوش قرار دهید. مقداری خلال دندان در قسمت پایین آن اضافه کنید و اجازه دهید 24 ساعت یا بیشتر در هوا خشک شود.
برای چشم از فوندانت سفید به عنوان پایه چشم استفاده کنید. فوندانت مشکی را بردارید تا دایرهای بسازید که شکلهای «C» در کنارههای آن به هم متصل میشوند. یک نوار نازک از فوندانت زرد در پایین دایره سیاه و یک نقطه سفید برای هایلایت اضافه کنید.
برای بینی فوندانت صورتی را رول کنید و به شکل لوبیا در آورید. از دو دایره صورتی تیره برای سوراخ های بینی و دو مثلث کوچک در لبه بالایی بینی استفاده کنید.
برای دهان، از فوندانت سفید استفاده کنید تا پایه آن را درست کنید و با نوارهای فوندانت مشکی آن را مشخص کنید. سه نوار نازک از هر طرف برای سبیل ها اضافه کنید.
شکل بینی را از پایه دهان جدا کرده و بینی را با کمی آب بچسبانید.
برای خط های ببر، یک مربع 10 اینچی را با استفاده از فوندانت سیاه باز کنید و نوارهایی به ضخامت حدود 1/2 اینچ ببرید. لبه ها را با چاقو کوتاه کنید تا انتهای آن ها نوک تیز شود.
پخت کیک
1.فر را با دمای 340 درجه فارنهایت گرم کنید.
2.سه تابه 6 اینچی را چرب کنید.
3.در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
4.با استفاده از یک چاقو، پرتقال ها را به طور کامل خرد کنید.
5.پرتقال خرد شده، تخم مرغ، روغن، شکر، شیر بادام و وانیل را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
6.مخلوط را در کاسه همزن بریزید و مواد خشک را به آرامی با سرعت کم اضافه کنید. بیش از حد مخلوط نکنید.
7.خمیر را به طور مساوی در دو کاسه تقسیم کنید.
8.یک کاسه را نارنجی رنگ کنید.
9.پودر کاکائو را به خمیر رنگ نشده اضافه کنید.
10یک پیمانه خمیر پرتقالی را در وسط همه تابه های آماده شده قرار دهید.
11.یک پیمانه خمیر شکلاتی را روی خمیر پرتقالی اضافه کنید. مراحل 10 و 11 را تکرار کنید تا تمام خمیر استفاده شود.
12.به مدت 40-50 دقیقه یا تا زمانی که سیخ داخل آن تمیز بیرون بیاید، در فر بپزید.
13.بگذارید 10 دقیقه در تابه ها خنک شود و سپس روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.
14.کیک ها را با استفاده از یک چاقوی دندانه دار تراز کنید.
آموزش تزیین کیک ببری
باترکریم را به رنگ پرتقالی رنگ کنید و سپس داخل قیف بریزید.
یک لایه نازک فراستینگ در بین لایه ها بزنید. کل کیک را با فوندانت نارنجی بپوشانید.
گوش ها را به کناره های کیک بچسبانید و جزئیات صورت را با استفاده از کمی فراستینگ بچسبانید.
سه خط در بالای سر و سه خط دیگر در هر طرف اضافه کنید.