جشن تم تولد زنبور فرزندمان یک گردهمایی کوچک با دوستان در مزرعه و ماجراجویی زنبور عسل بود. من یک غذای بسیار ساده برای پیک نیک آوردم زیرا می دانستیم صبر بچه ها کم است و از خوردن شیرینی تم تولد زنبور بیشتر لذت می برند!
من معمولاً طرفدار شیرینی های شکری نیستم. آنها همیشه بسیار زیبا به نظر می رسند اما اغلب سخت درست می شوند.
خوشبختانه، این کوکی ها این روند را تغییر می دهند و به لطف افزودن کرم تارتار به خمیر کوکی، با بافت نرم و لطیفی کاملاً خوشمزه هستند.
ترکیب رنگ زرد و مشکی معمولا ایدهی هیجان انگیزی است که میتواند جلوهی متفاوتی ایجاد کند. اما هیچ چیز به اندازه یک تم تولد زنبوری نمیتواند جشن تولد کوچولوی شما را بینظیر کند. هر چند تمهای تولد کودکانه در طرحهای مختلفی قابل تهیه است. اما تم تولد پسرانه زنبوری میتواند جشن تولد کوچولوی دلبند شما را رنگین و زیبا کند.
طرز تهیه شیرینی تم تولد زنبور
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کنید.
با همزن برقی کره، پودر قند، وانیل، عصاره بادام را با هم به مدت ۱ دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.
در یک کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین و خامه تارتار را با هم مخلوط کنید.
در دو قسمت، آرد را به مواد مرطوب اضافه کنید تا زمانی که فقط ترکیب شود.
یک تخته برش را کمی آرد پاشی کنید و خمیر شیرینی تم تولد زنبور را روی تخته بریزید.
خمیر را ورز دهید تا یکدست شود و سپس به ضخامت 1/4 اینچ باز کنید.
با استفاده از کاتر کوکی، شکل ها را برش دهید و روی سینی فر با فاصله حدود 1 اینچ از هم قرار دهید.
به مدت 8 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که روی شیرینی ها کمی طلایی و ترک های کوچکی ایجاد شود.
قبل از تزئین از فر بیرون بیاورید و کاملا خنک کنید.
آیسینگ برای تزیین کوکی تم تولد زنبور:
با همزن برقی با سرعت متوسط پودر قند، سفیده تخم مرغ، کرم تارتار و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید.
اگر رویال آیسینگ هنوز خیلی آبکی بود، 1/2 فنجان پودر قند اضافه کنید. به زدن ادامه دهید تا قله های سفت شکل بگیرد.
1 فنجان از آیسینگ را در یک کاسه کوچک بریزید. کاسه اصلی آیسینگ را با رنگ خوراکی زرد طلایی رنگ کنید و سپس 1 فنجان آیسینگ را سیاه کنید.
آیسینگ را داخل قیف جداگانه بریزید و حدود 1/2 فنجان از هر آیسینگ را ذخیره کنید.
در آیسینگ های رزرو شده، حدود 1 1/2 قاشق غذاخوری آب را با آن مخلوط کنید تا رقیق تر شوند و سپس در بطری بریزید.
با استفاده از قیف مشکی، طرح کلی ورودی کندو را بزنید و با مایه سیاه رقیق شده پر کنید. و با قیف زرد طلایی، خطوط کندو را بکشید و همچنین بخش های متناوب کندو را پر کنید. قبل از پر کردن قسمت های خالی، اجازه دهید سه ساعت خشک شود.
قبل از اضافه کردن زنبورهای شیرین، اجازه دهید 3 ساعت دیگر شیرینی ها خشک شوند.
با استفاده از قیف زرد طلایی، کمی آیسینگ را برای چسباندن زنبور عسل بزنید و سپس زنبورها را روی شیرینی تم تولد زنبور قرار دهید.
قبل از لذت بردن، اجازه دهید کوکی های تم تولد زنبور یک ساعت خشک شوند!
همه ما با شنیدن تم تولد زنبوری خاطرهی کارتون هاج زنبور عسل را در ذهنمان مرور میکنیم. در حقیقت این تم برای ما حالت نوستالژیکی دارد. اما این تم برای جشنهای کودکانه میتواند حالت فانتزی به خود بگیرد.