وبلاگ

تزیین دونات تولد

دونات برای تولد

دونات برای تولد که خانگی و در فر پخته می شود، خوشمزه و طعمی شبیه به دونات های سرخ شده دارد و برای درست کردنش نیازی به تابه خاصی ندارید. برای تزیین دونات تولد نیاز به شکلات ، ترافل و شکر دارید.

 دونات چیست؟

خوراکی یا شیرینی مورد علاقه اکثر افراد دونات برای تولد است و بیشتر شما از چیستی آن آگاه هستید. دونات میان وعده ای است که با استفاده از خمیر مایه درست و سرخ می شود. معمولاً با استفاده از آرد، آب، شیر، تخم مرغ، شکر و مخمر درست می شود.

طرز تهیه دونات برای تولد

دونات کیک چیست؟

دونات های کیک نیز بسیار معروف هستند. بیشتر اوقات دونات های کیک به جای مخمر، بکینگ پودر یا سودا دارند. آنها بافتی شبیه کیک دارند.

خرید آنلاین تم تولد

انواع دونات برای تولد ؟

رایج ترین دونات تولد ، دونات حلقه ای و دونات پر شده است. هر دو ممکن است رویه داشته باشند یا نداشته باشند. رویه می تواند پودر قند، شکلات، یا پودر قند با دارچین یا مخلوط ادویه، میوه ها، آجیل، دانه ها و غیره باشد. دونات های تولد را می توان به صورت ساده سرو کرد یا اغلب با مقداری پرکننده پر می شوند. فیلینگ ها می توانند خامه، کاسترد، شکلات، فیلینگ میوه، مربا یا هر چیز دیگری باشند. امکانات بی پایانی وجود دارد.

دونات برای تولد

چگونه از دونات تولد لذت ببریم؟

دونات ها را بهتر است به صورت گرم و همراه با یک فنجان قهوه یا شکلات داغ میل کنید. من طرفدار دونات هستم، مخصوصاً دونات های پر شده را دوست دارم.

بچه های من آنها را دوست دارند و به دنبال بهانه ای برای داشتن آنها هستند. من دوست ندارم از مغازه خرید کنم زیرا آنها با شکر زیاد و سرخ شده در روغن چند بار مصرف هستند.

اوایل وقتی این دونات را درست می کردم از نوع سرخ کرده درست می کردم. با این حال، پختن آنها برای مدت طولانی در ذهن من وجود داشت. بنابراین در نهایت تصمیم گرفتم به پختن آنها بدون روغن دست بزنم. پخت آنها را بدون روغن باعث صرفه جویی در زمان می شود زیرا نیازی به سرخ کردن دوانه دونه ی آنها ندارید. در فر قرار داده و در حداکثر 12-13 دقیقه پخته می شوند.

تفاوت بین دونات تولد سرخ شده و پخته شده در فر

البته دونات سرخ شده ، سرخ شده است و هیچ چیز نمی تواند به بافت و طعم آن برسد. با این حال، دونات های پخته شده کاملاً شبیه بودند، و باور کنید من اکنون هرگز سراغ دونات های سرخ شده نمی روم. از آنجایی که سرخ کردن در روغن داغ با تماس مستقیم خمیر با روغن انجام می‌شود، خمیر پف می‌کند و بافت آن نرم‌تر می‌شود. دوناتهای فری زیاد پف نکردند ولی بافت نرم و پفکی داشتند. ممکن است دفعه بعد کمی خمیر شل درست کنم و بررسی کنم که آیا بیشتر پف می کنند یا خیر.

در زیر یک عکس قدیمی از یک دونات سرخ شده با شکلات رویه داده شده است و دومی در شکر و دارچین حلقه شده است.

دونات سرخ شده با پوشش شکلاتی

دونات شکر دارچینی

دستور تهیه دونات برای تولد خانگی

این دستور شامل مخلوط کردن آرد، شکر، مخمر، کره، شیر و آب است. خمیر را بگذارید تا دو برابر شود. آن را پهن کنید و سپس به شکل دونات حلقه ای یا گرد برش دهید. بگذارید تا دوباره حجم آنها دو برابر شوند. سپس به میزان لازم بپزید یا سرخ کنید. قبلا یک تخم مرغ اضافه میکردم ولی الان با یک چهارم پیمانه آب جایگزین کردم.

تزیین دونات برای تولد با لعاب یا رویه شکر

برای دونات های تولد ساده با لعاب شکر، مخلوطی از پودر قند، آب و اسانس وانیل درست کنید. به دلخواه یک لعاب غلیظ یا شل درست کنید. دونات ها را در حالی که داغ هستند در لعاب شکر آغشته کنید و روی توری سیمی که زیر آن یک سینی گذاشتید، قرار دهید تا اضافات آن گرفته شود. آن را همانطور که هست بگذارید یا با شکلات یا ترافل رنگی بپاشید. حتی می توان لعاب شکر را با رنگ دلخواه رنگ کرد.

تزیین دونات برای تولد با لعاب یا رویه شکر

دونات برای تولد با دارچین و شکر

مخلوطی از پودر قند و دارچین درست کنید. به سادگی دونات ها را وقتی داغ هستند در آنها بغلتانید. شکر به آن می چسبد. با این حال بسیاری از کره استفاده می‌کنند تا مخلوط شکر و دارچین به آن بچسبد. من آن را اضافه نمی کنم.

شکلات / نوتلا / کاستارد / دونات تولد پر از مربا

به سادگی پرکننده یا فیلر مورد نظر را در یک قیف با یک ماسوره شماره 3 یا مشابه اضافه کنید یا سر قیف را سوراخ کنید. اگر از ماسوره استفاده می کنید، به سادگی آن را در قسمت پایین دونات قرار دهید و آن را پر کنید. اگر فقط از قیف استفاده می کنید، یک سوراخ کوچک در پایین دونات ایجاد کنید و آن را با فیلینگ مورد نیاز پر کنید.

تزیین دونات برای تولد با شکلات و ترافل

تزیین دونات برای تولد با ترافل رنگی

مواد موردنیاز برای تهیه دونات برای تولد

2 1/4 فنجان یا 300 گرم آرد
1 1/2 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
3 قاشق غذاخوری یا 40 گرم کره بدون نمک
3 قاشق غذاخوری یا 35 گرم شکر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان یا 120 میلی لیتر شیر ولرم
1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر آب
شیر اضافی در صورت لزوم
لعاب شکر
1 لیوان پودر قند
3 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
لعاب شکلات
شکلات نیمه شیرین یا تیره به میزان دلخواه برای تزیین دونات تولد

دستورالعمل ها

1- در یک کاسه بزرگ آرد، نمک و مخمر را الک کنید.

 آرد و مایه خمیر و نمک دونات

2- شکر را اضافه کنید.

 اضافه کردن شکر به مخلوط آرد

3- کره را به قطعات کوچک برش زده و اضافه کنید.

 اضافه کردن کره به مخلوط آرد

4- کره را با دست به مخلوط آرد بمالید یا در مخلوط کن مخلوط کنید.

کره و آرد را به آرامی مخلوز کنید

5- حالا آب و شیر را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

6- سرعت را به آرامی زیاد کنید و ورز دهید تا خمیری الاستیک به دست آید.

7- پس از اتمام، خمیر را به یک کاسه چرب منتقل کنید.

8- روی کاسه را با یک پارچه مرطوب بپوشانید.

9- اجازه دهید به مدت 1ونیم تا 2 ساعت استراحت کند تا دو برابر شود.

10- بعد از اینکه خمیر دو برابر شد دوباره روی سطح کمی آرد بپاشید.

11- آن را ورز دهید تا هوای آن شود.

12- خمیر را به ضخامت حدود 1-1.5 سانتی متر روی سطح با وردنه باز کنید.

13- خمیر را با استفاده از کاتر شیرینی مانند شکل زیر برش دهید.

 بعد از ور آمدن و ورز دادن خمیر آنرا پهن کرده و قالب بزنید

14- می توان دونات های گرد کوچک هم درست کرد. در آنها سوراخ ایجاد نکنید.

15- اضافات را جمع کنید و پهن کنید و دوباره دونات های کوچک را برش دهید. من از آنها دونات کوچک درست کردم.

دونات های تولد کوچک

16- دونات ها را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

قرار دادن دونات رای تولد در جای گرم تا حجم آنها دو برابر شود

17- اجازه دهید دوباره به مدت 30-60 دقیقه بماند تا حجم آن دو برابر شود.

حجم دونات بعد از استراحت دو برابر شده

پخت دونات تولد در فر

1- برای پخت دونات برای تولد ، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2- اگر روی آن به لعاب قهوه ای نیاز دارید، روی هر دونات را با قلم مو شیر بزنید.

3- در فر از قبل گرم شده حداکثر 12-13 دقیقه بپزید. پخت را زیاد نکنید وگرنه ممکن است سفت شوند.

سرخ کردن دونات تولد

1- روغن را گرم کنید.

2- روغن باید متوسط داغ باشد. گرنه دونات ها خام می شوند و می سوزند.

3-روغن را با انداختن یک تکه کوچک خمیر تست کنید. باید در عرض چند ثانیه بالا بیاید.

4- حالا دونات ها را به روغن اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا طلایی شوند.

5- به سختی باید 45-60 ثانیه در هر طرف طول بکشد. پس مراقب آنها باشید.

6- پس از پخت آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

7- بعد از یک دقیقه یا بیشتر، مقداری از دونات هایم را در مخلوط شکر و دارچین غلتاندم.

8- دونات برای تولد که آغشته به گانش است خوشمزه است. من برخی از دونات ها را در گاناش فرو کردم و روی آن ترافل شکلاتی اضافه کردم.

لعاب شکر برای تزیین دونات تولد

در حالی که دونات ها در حال پخت هستند، لعاب را درست کنید.

پودر قند، آب و اسانس وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
1 فنجان پودر قند، 3 قاشق غذاخوری آب، 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل

آن را بعد از اینکه به قوام آمد، صاف تبدیل کنید.

لعاب شکلات برای تزیین دونات تولد

می توان از گاناش استفاده کرد.
من به سادگی شکلات را آب کردم و دونات ها را در آن فرو کردم.

لعاب شکلاتی دونات برای تولدتزیین دونات برای تولد

پس از پختن دونات ها، برای تزیین دونات تولد هر کدام از دوناتها را در شکر یا مایه شکلاتی آغشته کنید و روی توری سیمی نگه دارید.
بگذارید کمی خنک شوند و لذت ببرید.

نکته

از لیوان ها و قاشق های اندازه گیری استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *